Ψώνια στο Παρίσι, στο Εκπτωτικό Χωριό La Vallée Village! Η Απόλυτη Εμπειρία του Shopping!

Ένα χώρος αφιερωμένος μόνο στα ψώνια! Ψώνια για τα παιδιά σας, το σπίτι σας, το ντύσιμο σας! Η απόλυτη εμπειρία του shopping, στο La Vallée Village, ένα χωριό λίγο έξω από το Παρίσι, που συγκεντρώνει πάνω από 115 επώνυμες φίρμες σε τιμές μειωμένες τουλάχιστον κατά 33% όλο το χρόνο!

Εκπτώσεις πάνω από 33% όλο τον χρόνο σε ρούχα (γυναικεία, ανδρικά, παιδικά), παπούτσια και είδη σπιτιού γνωστών σχεδιαστών. Τα πάντα πωλούνται με μεγάλες προσφορές που γίνονται ακόμα μεγαλύτερες την περίοδο των εκπτώσεων. Τα ρούχα είναι όλα της προηγούμενης σεζόν και οι εκπτώσεις είναι μεγάλες.

Ανακαλύψτε τις συλλογές: Trussardi, Burberry, Gerard Darel, Guess, Jimmy Choo, Kenzo, Calvin Klein, Longchamp, Marni, Michael Kors, Paul Smith, Sandro, Paul & Joe, Sonia Rykiel, Superdry, UGG, TOD'S, Zadig & Voltaire, Eric Bompard, LKBennett,Longchamp, Diane Von Furstenberg... και πολλά άλλα.
Το La Vallée Village βρίσκεται μόλις 35 λεπτά από το Παρίσι και 5 λεπτά από την Disneyland του Παρισιού, και θα βρείτε καφέ, εστιατόρια, γκαλερί, χώρους για παιχνίδι των μικρών φίλων και φυσικά αμέτρητα μαγαζιά για shopping με μεγάλες εκπτώσεις!

Πληροφορίες:
www.lavalleevillage.com
La Vallée Village, 3 cours de la Garonne, 77700 Serris
Τηλέφωνο: +33 (0)1 60 42 35 00
Ώρες λειτουργίας: Όλη την εβδομάδα από 10.00-19.00 και Σάββατο 10.00 – 20.00. συμπεριλαμβανομένων των Κυριακών.
Το La Vallée Village είναι κλειστό 1 Μαίου, 25 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου.

Πως θα πάτε:
Είναι πολύ εύκολο να φτάσει κανείς στο La Vallée Village: Μπορείτε να πάρετε τα λεωφορεία Shopping Express, που συνδέουν το Παρίσι με το La Vallée Village δύο φορές την ημέρα. Τα λεωφορεία αναχωρούν από την πλατεία Place des Pyramides (1 Διαμέρισμα του Παρισιού) στις 9.30 πμ και 12:30 και θα επιστρέφει από το La Vallée Village στις 14.30 μμ και 17:00 (45 λεπτά περίπου η διαδρομή).

Επίσης, μπορείτε να φτάσετε στο La Vallée Village και με τον προαστιακό του Παρισιού: Παίρνετε την γραμμή RER A4 και κατευθύνεστε προς Disneyland. Κατεβαίνετε στην στάση Val d'Europe, μια στάση πριν την Disneyland.

Εκπτωτικό Χωριό La Vallée Village Εισιτήρια με πούλμαν. Ένας εμπορικός υπαίθριος προορισμός κοντά στο Παρίσι! Ένα Εκπτωτικό χωριό που φιλοξενεί πάνω από 115 διεθνείς μπουτίκ και επώνυμες μάρκες. Εισιτήρια με επιστροφή από 25€. Η μεταφορά γίνεται από το κέντρο του Παρισιού με κλιματιζόμενα πούλμαν με επιστροφή στον χώρο αναχώρησης. Διάρκεια 5 ώρες.