Αεροπορικά εισιτήρια για Παρίσι

Αεροπορικά εισιτήρια για Παρίσι, από διάφορα αεροδρόμια της Ελλάδας μπορείτε να βρείτε και με τις λεγόμενες αεροπορικές εταιρίες low cost.
Κυρίως με την Ryanair, easyjet και transavia(Ολλανδική αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους). 

Τα αεροπορικά Εισιτήρια μπορείτε να τα κλείσετε είτε από τις ίδιες αεροπορικές εταιρίες, είτε από συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά πρακτορεία όπως το: airtickets.gr - travelplanet24.com - Skypicker.com

Τα αεροδρόμια του Παρισιού που εξυπηρετούν τις low cost αεροπορικές εταιρίες είναι το Σαρλ ντε Γκωλ το Orly(Ορλί) αλλά και το αεροδρόμιο Μποβέ.



Αναλυτικά:

Με την Ryanair μπορείτε να βρείτε αεροπορικά εισιτήρια για Παρίσι κυρίως από Θεσσαλονίκη. Οι πτήσεις προσγειώνονται στο αεροδρόμιο του Παρισιού (Μποβέ).

Με την easyjet μπορείτε να βρείτε αεροπορικά εισιτήρια για Παρίσι κυρίως από Αθήνα και κάποια νησιά, με κυρίως εποχικές πτήσεις στα νησιά. Οι πτήσεις προσγειώνονται στο αεροδρόμιο του Παρισιού Ορλί ή στο Σαρλ ντε Γκωλ.

Με την transavia μπορείτε να βρείτε αεροπορικά εισιτήρια για Παρίσι κυρίως από Αθήνα, και διάφορα νησιά, όπως από Ηράκλειο Κρήτης, Χανιά, Ρόδο, Μύκονο, Σαντορίνη.. κυρίως με εποχικές πτήσεις. Οι πτήσεις με transavia προσγειώνονται κυρίως στο αεροδρόμιο του Παρισιού Orly(Ορλί).

* Μην σας μπερδεύει ο όρος low cost αεροπορικές εταιρίες, ναι μεν μπορείτε να βρείτε σε αρκετές περιπτώσεις πολύ φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, και αυτό γιατί οι πτήσεις τους συνήθως προσγειώνονται σε περιφερειακά αεροδρόμια, συνήθως όμως πρέπει να συνυπολογίσετε και τα επιπλέον κόστη για την μετάβαση στο κέντρο της Πόλης.

Για παράδειγμα από Θεσσαλονίκη η ryanair προσγειώνεται στο αεροδρόμιο Μποβέ του Παρισιού, το οποίο απέχει περίπου 85 χιλιόμετρα από το κέντρο του Παρισιού. Οπότε θα πρέπει να υπολογίσετε και αυτά τα έξοδα. Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για τα αεροδρόμια του Παρισιού.