Ένας Κήπος 3 διαφορετικά στυλ: Jardin Albert Kahn - Λίγο έξω από το Παρίσι!

Ο Κήπος "Jardin Albert Kahn" βρίσκεται στην περιοχή Βουλώνη-Μπιλανκούρ (Boulogne-Billancourt), κοινότητα των δυτικών προαστίων του Παρισιού.

Καλύπτει περίπου 4 στρέμματα και περιλαμβάνει μια σειρά από διαφορετικά στυλ κήπων, συμπεριλαμβανομένων ενός «Αγγλικού κήπου», ένα «κήπο Γαλλικού στιλ», και ίσως ο πιο διάσημος ένας «Ιαπωνικού στυλ κήπος».

Στον ίδιο χώρο βρίσκεται και το μουσείο Musee Albert-Kahn, το οποίο περιλαμβάνει ιστορικές φωτογραφίες από τις αρχές του 20ου αιώνα από όλο τον κόσμο καθώς και φιλμ που συλλέχθηκαν από τον τραπεζίτη και φιλάνθρωπο Albert Kahn.








Ένας καλός λόγος να αφήσετε για λίγο μακριά τη βαβούρα στο κέντρο του Παρισιού, και να κάνετε μια υπέροχη και χαλαρή εκδρομή λίγο έξω από το Παρίσι. Ένα πολύ όμορφο και ήσυχο πάρκο, που δεν το ξέρει η μεγάλη πλειοψηφία αυτών που επισκέπτεται το Παρίσι.

Είσοδος:
Ο κήπος και το μουσείο είναι ανοιχτό καθημερινά εκτός Δευτέρας.
Χειμώνας: (1 Οκτώβριος - 30 Απρίλιος) Τρίτη έως Κυριακή από τις 11.00 με 18.00
Καλοκαίρι: (1 Μάιος - 30 Σεπτέμβρης) Τρίτη έως Κυριακή από τις 11.00 με 19.00


Μια επίσκεψη στο μουσείο και τους κήπους κοστίζει 4€ για τους ενήλικες, 2.5€ το μισό και είναι δωρεάν για παιδιά κάτω των 12 ετών. Είναι δωρεάν επίσης για όλους τους επισκέπτες την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα.
Πρόσβαση:
Διεύθυνση: Albert Kahn, 10-14, rue du Port, 92100 Boulogne-Billancourt. 
Site.
Με το Μετρό: Στην στάση Boulogne - Pont de Saint-Cloud (τέρμα της γραμμής 10). Περισσότερες λεπτομέρειες για το Μετρό του Παρισιού.
Λεωφορεία: 52, 72, 126, 160, 175, 460, 467 (στάση Ρήνου και Δούναβη).