Ενημέρωση σχετικά με τις πτήσεις από/προς Παρίσι

Μετά τις Αποτρόπαιες Βομβιστικές επιθέσεις στο Παρίσι (Παρασκευή 13 Νοέμβριου), στην χώρα κηρύχθηκε 3 ήμερο Εθνικό πένθος.

Τώρα, για αυτούς που σκέφτονται ακύρωση ή αλλαγή αεροπορικού εισιτηρίου για Παρίσι, η Aegean Airlines έχει βγάλει σχετική ανακοίνωση. 


«Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι οι πτήσεις προς/από Παρίσι πραγματοποιούνται κανονικά. Αλλαγές εισιτήριων είναι δυνατές χωρίς χρέωση και ακυρώσεις με πλήρη επιστροφή χρημάτων για όλους τους επιβάτες που έχουν εισιτήρια προς / από Παρίσι μέχρι και 22 Νοεμβρίου»

Bataclan Music Theatre - April 6, 2008


Σε αντίστοιχη ενέργεια προέβει και η Air france:

«Όλες οι επικείμενες πτήσεις από και προς τη Γαλλία θα πραγματοποιηθούν κανονικά, μετά τα γεγονότα που σημειώθηκαν στο Παρίσι την 13η Νοεμβρίου»

Ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γαλλικός εθνικός αερομεταφορέας, προειδοποιώντας όμως ότι ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις εξαιτίας των αυστηρότερων ελέγχων που επιβλήθηκαν.

Συνεχίζει η ανακοίνωση...
«Μπορείτε να αναβάλλετε το ταξίδι σας έως και τις 22 Νοεμβρίου χωρίς επιπλέον κόστος» ανακοίνωσε η εταιρεία, προσφέροντας στους 
επιβάτες ένα voucher διάρκειας έως και 1 έτους που ισχύει με την Air France ή την KLM για όσους θέλουν να αναβάλλουν το ταξίδι τους και μετά τις 22 Νοεμβρίου, ή να αλλάξουν προορισμό, ή ακόμα αν ακυρώσουν τελείως το ταξίδι.

Ο όμιλος της American Airlines, ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να καθυστερήσει τις πτήσεις της με προορισμό το Παρίσι, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, παρότι τα Γαλλικά αεροδρόμια συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Γαλλίας ανακοίνωσε ότι τα αεροδρόμια της χώρας θα συνεχίσουν να λειτουργούν, ενώ οι προβλεπόμενες πτήσεις και τα δρομολόγια των σιδηροδρομικών συρμών θα διεξάγονται κανονικά.

April 2, 2011


December 12, 2009