Παρίσι: Ξενοδοχεία 5 Αστέρων




Το Παρίσι, είναι γνωστό ότι διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές υποδομές στην Ευρώπη. Τα ξενοδοχεία είναι πολλά και ποικίλα, από τα πολυτελή και τα μεγαλοπρεπή, μέχρι τα παραδοσιακά και εκκεντρικά. Σε αυτή την σελίδα, έχετε την δυνατότητα να αφήνετε ένα χρήσιμο σχόλιο, σχετικά με τα ξενοδοχεία 5 Αστέρων, που έχετε επισκεφτεί στο Παρίσι, ώστε να μπορεί ο χρήστης του διαδικτύου να παίρνει πληροφορίες για τα ξενοδοχεία μέσα από το parisi.info.

*Το σχόλιο σας πρέπει να αφορά μόνο τα Ξενοδοχεία 5 Αστέρων που έχετε επισκεφτεί.
*Το σχόλιο σας θα δημοσιεύεται μετά από έγκριση.
Ξενοδοχείο: Hotel Montalembert ★★★★★
Αυτό το ξενοδοχείο 5 αστέρων στεγάζεται σε ένα κτήριο αρχιτεκτονικής Haussmann στην καρδιά της περιοχής Saint-Germain-des-Prés, 10 λεπτά με τα πόδια από το Μουσείο του Λούβρου. Τα δωμάτια έχουν καλαίσθητη διακόσμηση και αυθεντικά έργα τέχνης. Ο σταθμός Rue du Bac του μετρό βρίσκεται σε απόσταση 220μ. από το ξενοδοχείο και προσφέρει απευθείας πρόσβαση στη Μονμάρτρη. Περισσότερα..
Ξενοδοχείο: Shangri-La Hotel ★★★★★
Το Shangri-La, απέχει μόνο 600μ. από τον Πύργο του Άιφελ και το Σηκουάνα. Διαθέτει 3 εστιατόρια, 2 είναι βραβευμένα με αστέρι Michelin. Τα δωμάτια και οι σουίτες ξεχωρίζουν για την πολυτέλειά τους, και προσφέρουν υπέροχη θέα στον Πύργο του Άιφελ. Το ξενοδοχείο απέχει 500μ. από την πλατεία Τροκαντερό και μόλις 100μ. από το σταθμό Iéna του μετρό. Περισσότερα.
Ξενοδοχείο: Hôtel Marignan Paris ★★★★★
Το Hotel Marignan είναι ένα ντιζάιν ξενοδοχείο στο 8ο διαμέρισμα του Παρισιού, ανάμεσα στις λεωφόρους George V και Montaigne, και σε απόσταση 2 λεπτών με τα πόδια από τα Ηλύσια Πεδία. Προσφέρει πολυτελή καταλύματα, και ορισμένα δωμάτια προσφέρουν ιδιωτική βεράντα, όπου μπορείτε να απολαύσετε πρωινό, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο με θέα στον Πύργο του Άιφελ. Περισσότερα..