Παρίσι: Ξενοδοχεία 4 Αστέρων




Το Παρίσι, είναι γνωστό ότι διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές υποδομές στην Ευρώπη. Τα ξενοδοχεία είναι πολλά και ποικίλα, από τα πολυτελή και τα μεγαλοπρεπή, μέχρι τα παραδοσιακά και εκκεντρικά. Σε αυτή την σελίδα, έχετε την δυνατότητα να αφήνετε ένα χρήσιμο σχόλιο, σχετικά με τα ξενοδοχεία 4 Αστέρων, που έχετε επισκεφτεί στο Παρίσι, ώστε να μπορεί ο χρήστης του διαδικτύου να παίρνει πληροφορίες για τα ξενοδοχεία μέσα από το parisi.info.

*Το σχόλιο σας πρέπει να αφορά μόνο τα Ξενοδοχεία 4 Αστέρων που έχετε επισκεφτεί.
*Το σχόλιο σας θα δημοσιεύεται μετά από έγκριση.
Ξενοδοχείο: Auteuil Tour Eiffel ★★★★
Αυτό το σύγχρονο ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά του Παρισιού και απέχει 2χλμ. από τον πύργο του Άιφελ. Οι παροχές περιλαμβάνουν 24ωρη ρεσεψιόν και υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων. Στους κοινόχρηστους χώρους διατίθεται ασύρματο internet. Το Auteuil Tour Eiffel απέχει 500μ. από το σταθμό Mirabeau του μετρό και 600μ. από το σιδηροδρομικό σταθμό Avenue du Président Kennedy Περισσότερα..
Ξενοδοχείο: Hôtel Le M ★★★★
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο του Παρισιού, σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από το Σιδηροδρομικό Σταθμό Montparnasse και 1χλμ. από τους Κήπους του Λουξεμβούργου. Πρόκειται για ένα boutique ξενοδοχείο και προσφέρει μοντέρνα δωμάτια. Ο σταθμός Edgar Quinet του μετρό απέχει 240μ. από το ξενοδοχείο και προσφέρει απευθείας πρόσβαση στον Πύργο του Άιφελ. Περισσότερα..
Ξενοδοχείο: Hôtel Powers ★★★★
Το Hôtel Powers είναι ένα ιδιωτικό αρχοντικό, το οποίο προσφέρει παραδοσιακή γαλλική διακόσμηση με έπιπλα εποχής και ξύλινη επένδυση. Διαθέτει σάουνα και απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από τη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων (Champs Elysées). Ορισμένα δωμάτια διέθεταν ήδη τζάκια, ενώ παρέχουν επίσης θέα στην πόλη. Περισσότερα..