Παρίσι: Ξενοδοχεία 2 Αστέρων




Το Παρίσι, είναι γνωστό ότι διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές υποδομές στην Ευρώπη. Τα ξενοδοχεία είναι πολλά και ποικίλα, από τα πολυτελή και τα μεγαλοπρεπή, μέχρι τα παραδοσιακά και εκκεντρικά. Σε αυτή την σελίδα, έχετε την δυνατότητα να αφήνετε ένα χρήσιμο σχόλιο, σχετικά με τα ξενοδοχεία 2 Αστέρων, που έχετε επισκεφτεί στο Παρίσι, ώστε να μπορεί ο χρήστης του διαδικτύου να παίρνει πληροφορίες για τα ξενοδοχεία μέσα από το parisi.info.

*Το σχόλιο σας πρέπει να αφορά μόνο τα Ξενοδοχεία 2 Αστέρων που έχετε επισκεφτεί.
*Το σχόλιο σας θα δημοσιεύεται μετά από έγκριση.
Ξενοδοχείο: Hotel De Suez Paris ★★
Στο κέντρο του Παρισιού, αυτό το παραδοσιακό ξενοδοχείο απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από τον Κήπο του Λουξεμβούργου. Διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν και υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από/προς το αεροδρόμιο. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση, δωρεάν Wi-Fi και τηλέφωνο. Περισσότερα..
Ξενοδοχείο: hotel de france quartier latin ★★
Το Hotel de France Quartier Latin απέχει 2 λεπτά με τα πόδια από την πασίγνωστη περιοχή Rue Mouffetard και το σταθμό Censier-Daubenton του μετρό. Διαθέτει σύγχρονα καταλύματα με LCD τηλεόραση. Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα σε απαλούς χρωματισμούς και διαθέτουν μεγάλους καθρέφτες και παράθυρα. Όλα προσφέρουν έχουν δωρεάν Wi-Fi, ενώ κάποια έχουν θέα στο Παρίσι. Περισσότερα..
Ξενοδοχείο: Mercure Paris Monty Opéra ★★
Το ξενοδοχείο Mercure Paris Monty Opéra βρίσκεται στη δεξιά όχθη του Παρισιού, απέναντι από το θέατρο των Folies-Bergeres και κοντά στην όπερα και το Λούβρο. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή τόσο για τους επαγγελματίες επισκέπτες, όσο για τους τουρίστες. Πρόκειται για ένα μοντέρνο ξενοδοχείο, στο οποίο έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην καθαριότητα και την άνεση. Περισσότερα..