Κρουαζιέρα στον Σηκουάνα με τα Bateaux Mouches

Θα εκπλαγείτε με το πόσο πολλά διάσημα αξιοθέατα του Παρισιού, μπορείτε να δείτε από μια βαρκάδα στον Σηκουάνα και πόσο κοντά είναι. Υπάρχουν πολλές κρουαζιέρες για να επιλέξετε. Κάντε μια κρουαζιέρα με δείπνο, όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε παραδοσιακό γκουρμέ γαλλικό δείπνο, ενώ το καραβάκι πλέει αργά στις όχθες του ποταμού.

Υπάρχουν ημερήσιες κρουαζιέρες, βραδυνές κρουαζιέρες, κρουαζιέρες με δείπνο, με σαμπάνια και με συνδυασμό άλλων δραστηριοτήτων. Όποια και αν είναι δική σας ευχαρίστηση, θα βρείτε μια κρουαζιέρα στον Σηκουάνα για να κάνει το ταξίδι σας στο Παρίσι αξέχαστο.
Μεταξύ άλλων μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε:



- Κρουαζιέρα με γιότ και με γκουρμέ δείπνο.
Η απόλυτη χλιδή, ρομαντικό δείπνο με παραδοσιακή γαλλική κουζίνα από σέφ με αστέρια Michelin, και περιήγηση στην Πόλη του Φωτός!

- Κρουαζιέρα με τα διάσημα Bateaux Mouches και τα Bateaux Parisiens.
Ποταμόπλοια ειδικά κατασκευασμένα για να βλέπεται τα αξιοθέατα. Με γυάλινη οροφή και παράθυρα τα Bateaux προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα προς τα αξιοθέατα του Παρισιού. Μπορείτε να αναχωρήσετε από τον Πύργο του Άιφελ και να απολαύσετε το δείπνο σας θαυμάζοντας τα φώτα του Παρισιού. Θέλετε και φιγούρα; Κλείστε ένα ιδιωτικό τραπέζι για δύο στο μπροστινό μέρος του σκάφους!!

Κρουαζιέρα στον Σηκουάνα + Audio guides. Κρουαζιέρα μέσα στην καρδιά του Παρισιού, σε αυτή την 1 ώρα περιήγηση με πολυτελές σκάφος κατά μήκος του ποταμού Σηκουάνα, θα δείτε αρκετά αξιοθέατα του Παρισιού, όπως η Παναγία των Παρισίων, θα περάσετε κάτω από γέφυρες, όπως η Pont Neuf, ενώ θα ακούστε και θα μάθετε τα πάντα για τα αξιοθέατα και την ιστορία της πόλης.

Κρουαζιέρα στον Σηκουάνα + Δείπνο + Audio guides. Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τη μαγεία του Παρισιού! Μια Κρουαζιέρα για να ανακαλύψετε τα πιο όμορφα μνημεία της πόλης καθώς και την Γαλλική κουζίνα. Η εκδρομή περιλαμβάνει μενού από: ορεκτικό, κυρίως πιάτο, επιδόρπιο, κρασί, καφέ, πιάτα παρασκευασμένα επί του σκάφους, καθώς και μουσική ατμόσφαιρα!
- Κρουαζιέρα και Δείπνο στο Σηκουάνα + επίσκεψη στο καμπαρέ Lido.
Ξεκινήστε τη βραδιά σας με μια κρουαζιέρα με γεύμα στο πιο ρομαντικό ποτάμι στον κόσμο, και αφήστε την βραδιά να τελειώσει σε ένα από τα πιο hot cabaret του Παρισιού. Το καμπαρέ Lido

- Κρουαζιέρα στον Σηκουάνα + επίσκεψη στο καμπαρέ Moulin Rouge.
Απολαύστε μια κρουαζιέρα στον Ποταμό Σηκουάνα και ανακαλύψτε την ομορφιά των μνημείων και των γεφυρών του Παρισιού. Επισφραγίστε τη βραδιά με μια συναρπαστική παράσταση στο διάσημο Καμπαρέ Moulin Rouge.

Κρουαζιέρα στον Σηκουάνα και επίσκεψη στα κανάλια του Παρισιού.
Κάντε μια χαλαρωτική κρουαζιέρα κατά μήκος ιστορικού καναλιού Canal Saint Martin. Μια συναρπαστική εμπειρία που περνάει μέσα από το Bassin de la Villette, την μεγαλύτερη τεχνητή λίμνη στο Παρίσι, η οποία βρίσκεται στο 19ο διαμέρισμα του Παρισιού.

Τα καραβάκια κάνουν κρουαζιέρες όλη την ημέρα αλλά το Παρίσι είναι ιδιαίτερα γοητευτικό, όταν τα φώτα λαμπυρίζουν την νύχτα και η κρουαζιέρα γίνεται ιδιαίτερη και ρομαντική.

Μεγάλη η ποικιλία των εταιρειών που διοργανώνουν τις κρουαζιέρες αυτές, από τις οποίες προσφέρεται ξενάγηση στα αξιοθέατα σε διάφορες γλώσσες. bateauxparisiens - bateaux-mouches