Πως να αποφύγετε τις τεράστιες ουρές αναμονής στα αξιοθέατα του Παρισιού!



Το Παρίσι είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο. Κάθε χρόνο, άνθρωποι από όλο τον πλανήτη έρχονται στο Παρίσι για να επισκεφθούν τα διάσημα αξιοθέατα του.

Ως αποτέλεσμα, οι ουρές τουριστών σε όλα τα δημοφιλή αξιοθέατα του Παρισιού και όχι μόνο, έχουν γίνει τρομακτικά μεγάλες.

Οι ουρές εισιτηρίων μπορούν εύκολα να επεκταθούν για τετράγωνα και μπορεί κανείς να δει τουρίστες να περιμένουν οπουδήποτε για 1-4 ώρες.

Οι εποχές έχουν αλλάξει, ο τουρισμός έχει κάνει αλματώδη αύξηση σε όλο τον κόσμο και όταν σε πόλεις όπως το Παρίσι που για παράδειγμα μόνο το Μουσείο του Λούβρου δέχεται πάνω από 10 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο (περίπου 20 χιλιάδες επισκέπτες την ημέρα) καταλαβαίνουμε το πρόβλημα που μπορεί να δημιουργηθεί με τις ουρές.

Δεν επιλέγουμε να περνάμε ώρες από τον περιορισμένο χρόνο των διακοπών μας περιμένοντας στις μεγάλες ουρές.

Αποφύγετε τις τεράστιες ουρές αναμονής αγοράζοντας το εισιτήριο σας online.

Ο καλύτερος και τρόπος για να γλιτώσετε τις μεγάλες ουρές είναι φυσικά το να κλίσετε τα εισιτήρια σας για τα αξιοθέατα που θέλετε online! Δεν υπάρχει άλλος μαγικός τρόπος. Απλώς φροντίστε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας λίγες μέρες πριν για τα αξιοθέατα που θέλετε και αυτό γιατί τα ηλεκτρονικά εισιτήρια είναι γενικά περιορισμένα και εξαντλούνται γρήγορα.

Η όλη διαδικασία είναι πολύ εύκολη και δεν χρειάζεται καν να εκτυπώσετε το εισιτήριο, απλώς μπορείτε να το δείξετε από το smartphone κινητό σας.

* Εάν όλα τα διαδικτυακά εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και θέλετε οπωσδήποτε να επισκεφθείτε κάποιο αξιοθέατο μπορείτε απλώς να πάτε στην ουρά και να περιμένετε μαζί με τους υπόλοιπους.