Ένα από τα Μεγαλύτερα Παριζιάνικα Καμπαρέ - Lido

Lido. Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο κομψά παριζιάνικα καμπαρέ, διάσημο σε ολόκληρο τον κόσμο για τις υπέροχες και εξωτικές παραστάσεις του.

Βρίσκεται στην καρδιά του Παρισιού, στα Ηλύσια Πεδία, στο 8 διαμέρισμα. Άνοιξε το 1946 και έχει φιλοξενήσει πολλά διάσημα ονόματα.

Από την ίδρυση του το «Lido» δεν ήταν μόνο ένα μοναδικό καμπαρέ, αλλά ένας χώρος για επιδείξεις μόδας, για φιλανθρωπικούς σκοπούς και συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών, όπως ο Frank Sinatra και ο Elton John.



Το 1998, η ομάδα ποδοσφαίρου της Γαλλίας επέλεξε "Lido", για να γιορτάσουν τη νίκη τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο! Ζακ Σιράκ, ο Τζορτζ Μπους και ο Τόνι Μπλέρ έχει δειπνήσει εδώ.
Σε έναν χώρο περίπου 7500 τετραγωνικών μέτρων σε έξι ορόφους, διαθέτει 1.150 θέσεις, και είναι με τέτοιο τρόπο σχεδιασμένο έτσι ώστε η σκηνή να είναι πλήρως ορατή από κάθε κάθισμα.

Το κύριο θέμα όλων των παραστάσεων για το Lido ήταν πάντα και θα είναι πάντα, η γυναίκα! Όμορφη αισθησιακή και ερωτική! Ότι συμβαίνει στη σκηνή έχει ως στόχο να δείξει την ομορφιά και τη σεξουαλικότητα του γυναικείου σώματος, σε συνδυασμό με τον όμορφο κόσμο της ψυχής της.

Εντυπωσιακά κοστούμια, χαμηλά φώτα, ειδικά εφέ, Καταρράκτες, λέιζερ, εξαιρετική εικόνα και ήχος, σε συνδυασμό με τους άριστους επαγγελματίες.. χορευτές, ηθοποιοί, μουσικούς, σχεδιαστές, αποτελεί χωρίς αμφιβολία ένα μεγάλο θεατρικό έργο, με ατμόσφαιρα που αναδεικνύει την γαλλική κομψότητα και γοητεία. Ένα μοναδικό σόου που αξίζει να δει κανείς τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του.
Κάθε χρόνο περίπου 600 000 άτομα επισκέπτονται Lido και ο αριθμός εκείνων που θέλουν να δουν το θέαμα όλο και αυξάνεται. site www.lido.fr