Παρίσι: Ξενοδοχεία 3 Αστέρων




Το Παρίσι, είναι γνωστό ότι διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές υποδομές στην Ευρώπη. Τα ξενοδοχεία είναι πολλά και ποικίλα, από τα πολυτελή και τα μεγαλοπρεπή, μέχρι τα παραδοσιακά και εκκεντρικά. Σε αυτή την σελίδα, έχετε την δυνατότητα να αφήνετε ένα χρήσιμο σχόλιο, σχετικά με τα ξενοδοχεία 3 Αστέρων, που έχετε επισκεφτεί στο Παρίσι, ώστε να μπορεί ο χρήστης του διαδικτύου να παίρνει πληροφορίες για τα ξενοδοχεία μέσα από το parisi.info.

*Το σχόλιο σας πρέπει να αφορά μόνο τα Ξενοδοχεία 3 Αστέρων που έχετε επισκεφτεί.
*Το σχόλιο σας θα δημοσιεύεται μετά από έγκριση.
Ξενοδοχείο: Hôtel Lenox Saint Germain ★★★
Το ξενοδοχείο απέχει μόλις 550μ. από το Μουσείο του Λούβρου. Προσφέρεται δωρεάν Wi-Fi πρόσβαση στα καλόγουστα δωμάτια. Το Musée d’Orsay είναι προσβάσιμο σε 10 λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο. Ο σταθμός Rue du Bac του μετρό απέχει 400μ. προσφέροντας άμεση πρόσβαση στην πολυσύχναστη συνοικία Μονπαρνάς και την εκκλησία Madeleine. Περισσότερα..
Ξενοδοχείο: Hôtel de Latour Maubourg ★★★
Ανάμεσα στον Πύργο του Άιφελ, τα Ηλύσια Πεδία και το Saint Germain, το κομψό αυτό ξενοδοχείο σας καλωσορίζει στους όμορφους εσωτερικούς χώρους του. Το Hotel Latour Maubourg βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία για να εξερευνήσετε το Παρίσι. Το φιλικό και πολύγλωσσο προσωπικό θα χαρεί να σας συμβουλεύσει σχετικά με το πώς να απολαύσετε την επίσκεψή σας στο έπακρο. Περισσότερα..
Ξενοδοχείο: Hotel Left Bank Saint Germain ★★★
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην πολυσύχναστη περιοχή Saint-Germain. Διαθέτει εσωτερική αυλή γεμάτη λουλούδια και δωμάτια με αντικέ διακόσμηση. Ο σταθμός Odeon του μετρό απέχει μόλις 200 μέτρα. Οι Κήποι του Λουξεμβούργου απέχουν 5 λεπτά με τα πόδια και η Παναγία των Παρισίων είναι προσβάσιμη σε 1 χιλιόμετρο. Υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από/προς το αεροδρόμιο. Περισσότερα..