Νοικιάζοντας Διαμέρισμα στο Παρίσι

Οι περισσότεροι ταξιδιώτες και τουρίστες δεν σκέφτονται ποτέ την δυνατότητα διαμονής τους σε κάποιο ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στο Παρίσι, αντί του κλασικού ξενοδοχείου.

Τα πρόσθετα πλεονεκτήματα διαμονής σε ένα διαμέρισμα όπως η ιδιωτικότητα, η δυνατότητα των εγκαταστάσεων καθώς και το χαμηλότερο κόστος τις περισσότερες φορές, καθιστούν αυτή την επιλογή αρκετά συμφέρουσα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μορφή διαμονής στο Παρίσι.

Οι επισκέπτες του Παρισιού μπορούν να νοικιάσουν διαμερίσματα για μερικές μέρες ή και για κάποιους μήνες.



Μένοντας σε κάποιο διαμέρισμα αντί σε κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου, σας δίνεται η δυνατότητα να ζήσετε για λίγο το Παρίσι ως ένας ντόπιος. Να νιώσετε για λίγο μόνιμος κάτοικος της Πόλης!

Το καλύτερο από όλα, είναι ότι χρόνια αργότερα, θα θυμάστε "Την γειτονιά σας στο Παρίσι" με έναν τρόπο που μια διαμονή σε ένα ξενοδοχείο δεν μπορεί να σας την μεταφέρει.

Όταν έρχεστε στο σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα βλέποντας τα αξιοθέατα και τα μουσεία, είναι πράγματι πολύ ωραίο να μπορείτε να χαλαρώσετε για λίγο σε έναν μεγάλο καναπέ αντί στο κρεβάτι του ξενοδοχείου.. ή ακόμα να απολαύσετε το ποτό σας στο μπαλκόνι!


Ιδανικά για οικογένειες. Τα διαμερίσματα είναι η καλύτερη επιλογή όταν η παρέα σας είναι μεγαλύτερη των 2 ατόμων. Θα κερδίσετε περισσότερα νοικιάζοντας ένα μέσο διαμέρισμα το οποίο τις περισσότερες φορές θα σας κοστίσει λιγότερο από την τιμή ενός δίκλινου δωματίου σε κάποιο ξενοδοχείο, ενώ παράλληλα θα σας προσφέρει πολλά περισσότερα!

Συχνά τα διαμερίσματα διαθέτουν 2 ή 3 επιπλέον πτυσσόμενα κρεβάτια στο σαλόνι, τα οποία θα σας δώσουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσετε περισσότερα άτομα στο διαμέρισμα σας, ενώ επιπλέον ανέσεις θα σας κάνουν να νιώθετε σαν στο σπίτι σας.



Η δυνατότητα των εγκαταστάσεων που προσφέρει ένα διαμέρισμα είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την επιλογή του. Μπορεί να μην έχεις υπηρεσία δωματίου, πρωινό έτοιμο κτλ. αλλά έχεις κουζίνα, σαν να βρίσκεσαι στο σπίτι σου.

Από πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες και μπάνια μέχρι ότι μπορεί να προσφέρει ένα σύγχρονο διαμέρισμα.

Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας πρωινό, στην κουζίνα σας.. στο δικό σας ρυθμό.. χωρίς να αισθάνεστε κάποια πίεση. Σίγουρα για πολλούς, οι ολιγοήμερες διακοπές είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεφύγουν από την "αγγαρεία" της προετοιμασίας γεύματος κλπ.

Για πολλούς όμως αυτή η προετοιμασία του γεύματος τους, είναι τρόπος ζωής και δεν υπάρχει τίποτα πιο ικανοποιητικό από μερικά ψώνια με τα απαραίτητα σε μια υπέροχη παρισινή αγορά για την προετοιμασία του γεύματος.


Σε γενικές γραμμές τα διαμερίσματα είναι συνήθως φθηνότερα από ότι ένα ισοδύναμο ξενοδοχείο σε μια παρόμοια περιοχή. Είναι ιδανικά για οικογένειες, για παρέες άνω των 3 ατόμων και για περισσότερες ημέρες διαμονής.

Είναι πιο ήσυχα από ότι ένα ξενοδοχείο, παρέχουν όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου διαμερίσματος και προσθέτουν μια νότα διαμονής, της πραγματικής ζωής ενός ντόπιου στην πόλη.
Μόνο Διαμερίσματα:
Σχεδιάζετε μια επίσκεψη στην πόλη του φωτός; Είτε ψάχνετε για ενοικίαση διαμερισμάτων κοντά στον Πύργο του Άιφελ ή σε κάποιο μποέμικο διαμέρισμα κοντά στη Μονμάρτρη, να είστε βέβαιοι ότι στο only-apartments θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Διαμέρισμα: Short Stay Apartment Museum View
Απόσταση: 50μ. από το βοτανικό κήπο Jardin des Plantes, 3χλμ. από την Παναγία των Παρισίων.
5o Διαμέρισμα: Με πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα.
Booking.com

Διαμέρισμα: Apartments Du Louvre
Απόσταση 600 μέτρα από το Μουσείο του Λούβρου.
1ο Διαμέρισμα: Με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, με φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο, φρυγανιέρα και μαγειρικά σκεύη.
Booking.com

Διαμέρισμα: Citadines Tour Eiffel Paris
Απόσταση μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από τον Πύργο του Άιφελ.
15ο Διαμέρισμα: Με κουζίνα, πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων & με καταπληκτική θέα προς τον Πύργο του Άιφελ
Booking.com

Διαμέρισμα: Appartements Napoleon / Picasso
Βρίσκεται στη συνοικία Μαρέ του Παρισιού, στο 3ο Διαμέρισμα, μόλις 500μ. από το κέντρο Πομπιντού.
Με φούρνο, ψυγείο, πλυντήριο πιάτων και τραπεζαρία.
Booking.com