Παρίσι: Νυχτερινή ζωή και Διασκέδαση!


Το Παρίσι είναι γνωστό για τη πολυποίκιλη νυχτερινή ζωή του με μια τεράστια γκάμα θεαμάτων και ακουσμάτων και επιλογών για όλους.
Μετά από επισκέψεις στα μουσεία, τις γκαλερί, το περπάτημα, τα ψώνια και με μια σύντομη απαραίτητη ανάπαυση, ίσως να έχετε ακόμα την όρεξη να εξερευνήσετε την νυχτερινή ζωή του Παρισιού για να δείτε τι έχει να προσφέρει η πόλη!

Αυτό μπορεί να σημαίνει μια έξοδο σε μια μπυραρία ή για ένα ποτήρι κρασί, σε κάποιο κοντινό μπαρ ή τζαζ κλαμπ ή ακόμα και σε ένα διάσημο καμπαρέ. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια λίστα με πολλές προτάσεις για ποτό, καφέ και νυχτερινή διασκέδαση στο Παρίσι.

Live Συναυλίες και Φεστιβάλ 2017 

Live Συναυλίες και Φεστιβάλ 2017.

Τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της μουσικής παρελαύνουν κάθε χρόνο στην πόλη του φωτός. Υπάρχουν πολλά να κάνετε στην πόλη καθώς είναι γεμάτο από μεγάλες γιορτές Συναυλίες και Φεστιβάλ. Περισσότερα..
Βουδαπέστη

Καμπαρέ και Κλαμπ

Μουλέν Ρουζ (Moulin Rouge) - Παρίσι

125 χρόνια Ιστορίας. Από τότε που άνοιξε τις πόρτες του πριν από περισσότερα από 125 χρόνια, το Μουλέν Ρουζ (Moulin Rouge) έθεσε το πρότυπο για τα πιο διάσημα καμπαρέ του κόσμου. Περισσότερα..
Βουδαπέστη

Ένα από τα Μεγαλύτερα Παριζιάνικα Καμπαρέ - Lido

Lido. Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο κομψά παριζιάνικα καμπαρέ, διάσημο σε ολόκληρο τον κόσμο για τις υπέροχες και εξωτικές παραστάσεις του. Βρίσκεται στην καρδιά του Παρισιού, στα Ηλύσια Πεδία, στο 8 διαμέρισμα. Περισσότερα..
Βουδαπέστη

Experimental Cocktail Club: Ένα διαφορετικό Kοκτέιλ Mπαρ στο Παρίσι!

Κάτι περισσότερο από ένα απλό κοκτέιλ μπαρ, το Experimental Cocktail Club είναι ένας μύθος. Το πρώτο πραγματικό κοκτέιλ μπαρ που άνοιξε στο Παρίσι, και έφερε την «επανάσταση» στον τομέα των Κοκτέιλ μπαρ στην πόλη του φωτός. Περισσότερα..
Βουδαπέστη

Καφέ - Μπιστρό

Καφέ Les Deux Magots (Café Les Deux Magots)

Το Καφέ "Les Deux Magots" (Λε Ντε Μαγκό) άνοιξε το 1875 και βρίσκεται στην Πλατεία Σαιν-Ζερμαίν-ντε Πρε (Place Saint-Germain-des-Pres) στην Αριστερή Όχθη του Παρισιού, απέναντι από τη μεσαιωνική Εκκλησία Σαιν-Ζερμαίν-ντε-Πρε. Περισσότερα..
Βουδαπέστη

Καφέ ντε Φλόρ (Café De Flore)

Το Καφέ ντε Φλορ (Café de Flore) ιδρύθηκε το 1865 και βρίσκεται στο πολύβουο και διάσιμο Βουλεβάρτο Σαιν – Ζερμαίν, στην αριστερή όχθη του Σηκουάνα, όπου συγκεντρώνονται πολλά από τα πιο ιστορικά και φημισμένα καφέ της γαλλικής πρωτεύουσας. Περισσότερα..
Βουδαπέστη

Το Καφέ της «Αμελί» Cafe des 2 Moulins

Το Καφέ Cafe des 2 Moulins, στο οποίο δούλευε η Amelie στην ομώνυμη ταινία του Ζαν-Πιερ Ζενέ. Τουρίστες από όλες τις χώρες έρχονται στην Μονμάρτρη για να δουν αυτό το μέρος, όπου εξελισσόταν η Ιστορία της αγαπημένης τους ταινίας. Περισσότερα..
Βουδαπέστη

Μπυραρίες 

La Fine Mousse - Μια από τις καλύτερες μπυραρίες του Παρισιού!.

La Fine Mousse. Χωρίς αμφιβολία μια από τις καλύτερες μπυραρίες στο Παρίσι, όχι μόνο γιατί προσφέρει μια μεγάλη συλλογή και είδη μπύρας, αλλά και για το περιβάλλον, τις υπηρεσίες που προσφέρει, τις γεύσεις αλλά και την μουσική. Περισσότερα..
Βουδαπέστη

Οι επιλογές ανά Διαμέρισμα
1o Διαμέρισμα

-

2o Διαμέρισμα

Experimental Cocktail Club (κοκτέιλ μπαρ) |

3o Διαμέρισμα

-


4o Διαμέρισμα


-

5o Διαμέρισμα

-

6o Διαμέρισμα

Les Deux Magots (καφέ) | Café de Flore (καφέ)

7o Διαμέρισμα

-

8o Διαμέρισμα

Lido (Καμπαρέ) |

9o Διαμέρισμα

-

10o Διαμέρισμα

-

11o Διαμέρισμα

La Fine Mousse (Μπυραρία) |

12o Διαμέρισμα

-

13o Διαμέρισμα

-

14o Διαμέρισμα

-

15o Διαμέρισμα

-

16o Διαμέρισμα

-

17o Διαμέρισμα

-

18o Διαμέρισμα

Μουλέν Ρουζ (Καμπαρέ) | Το Καφέ της Αμελί,

19o Διαμέρισμα

-

20o Διαμέρισμα

-